Специални условия за посещения на пациенти в Клиниката във връзка с Kоронавирус COVID-19

Уважаеми пациенти,

Целият екип на Клиниката е с напълно завършен ваксинационен курс срещу Covid-19 като част от нашата отговорност към обществото!

Въпреки отпадането на епидемиологичната обстановка в нашата страна, персоналът на Клиниката изпълнява всички противоепидемиологични мерки, необходими за предпазване на здравето на нашите пациенти и нашия персонал.

Ясно съзнавайки риска за Вас и Вашите близки от възможността за предаване на вируси чрез излишни контакти, дори и от безсимптомни преносители, Клиниката приема пациенти за прегледи или консултации при някои специални условия.

Приемът в Клиниката ще се осъществява само след ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предварително записване на час на телефон 02/950 3570 или 0885 116 113.

Умоляваме пациентите да спазват уречения час, като идват без придружители, с изключение на случаите, когато това е наложително!

Носене на предпазна маска НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

За всякакви въпроси може да се свържете с нас на тел. 02 950 35 70 или 0885 116 113

Искрено Ваш,
д-р Анастас Желязков


За актуална информация сързана с Kоронавирус COVID-19 и противоепидемични мерки, консултирайте се с официалния сайт на Министерство на Здравеопазването, както и вашите семейни лекари и други здравни специалисти. Вярвайте на официалните източници и проверявайте информацията получена от други места, преди да действате.