За нас

Вече близо 20 години, в Медицински Център „Д-р Желязков“ се стремим да помогнем на хората, които имат нужда от съвет или помощ, запазвайки необходимата дискретност, с индивидуален подход, отчитайки особеностите на конкретното заболяване и хода на протичането му. Знаем, че отношението лекар-пациент се изгражда от първия момент и продължава за цял живот.

Нашата цел е да постоянно да увеличаваме нивото на знания и умения на екипа. Специалистите, които работят с нас са опитни, със сериозни постижения и стаж по техните специалности.

Всеки член на нашия екип вярва, че доверието и коректността в медицината са най-важният критерий, по който се определя качеството на лечението. Убедени сме, че пациентът трябва да има пълната информация, която да му помогне да вземе правилното, макар и често трудно решение.

Какво казват нашите пациенти за нас

Галя Б.
★ ★ ★ ★ ★ 5/5
„Изключително любезно и професионално отношение от страна на д-р Желязков и неговия екип.“

Георги К.
★ ★ ★ ★ ★ 5/5
„Един от най-добрите примери, поне в София, за лекарски професионализъм, човечност, разбиране и отношение. Трудно ми е да намеря думи за благодарността си.“

Румен Г.
★ ★ ★ ★ ★ 5/5
„Невероятен човек и лекар.“

Източник: Google Reviews

Искренно ви благодарим за доверието и топлите думи! Това е което ни кара да получаваме удовлетворение от това което правим всеки ден.